Моделът и инфлуенсър Емилия Иванова обяви в социалната мрежа Инстаграм, че ще подари 500 лева на един от последователите и през април.

Късметлията, който ще бъде изтеглен на случаен принцип ще получи и още 10 материални награди сред които луксозна почивка, козметични процедури и ще обнови гардероба си!Красавицата е избрала този нестандартен начин да зарадва последователите си, за да приповдигне духа им, разсейвайки неприятната епидемична обстановка и увеличилите се случаи на депресия, заради изолацията. По този начин тя иска да накара огромната си аудитория да си спомни, че се случват и хубави неща стига да не се отчайваме и да гледаме ведро на живота!

https://www.instagram.com/p/CKMOswdLAmD/?igshid=lditeodbwihe

В своя Инстаграм профил Емилия споделя „Смятам, че най-добрата инвестиция е инвестицията в своята аудитория“ И не смята да спира да инвестира в нея! Нещо повече – тя е решила да измисля и провежда игри и забавни мероприятия за последователите си регулярно, защото държи на тях и им е благодарна за ежедневната подкрепа, която ѝ оказват!
Емилия е пример за това какъв трябва да бъде всеки инфлуенсър – да не забравя, че не би съществувал в Интернет пространството без аудиторията си – и им връща любовта, която получава!

https://www.instagram.com/p/CM9sFsiLMem/?igshid=1t7nehsqt8t5x