Емилия и Жорж Башур вече са семейство, ожениха се по-рано от предвиденото!

Сватбата на Емилия и Жорж Башур вече е факт. Само преди час ви съобщихме, че двамата са решили да сключат брак днес. И ето, че информацията на агенция ПИК се оказа напълно вярна.

Единственото разминаване в нея е в часа на венчавката, който първоначално беше обявен за 17.00. Е, младоженците се опитаха да се изхитрят и да прекарат папараците, но не им мина номерът. Емилия и Жорж Башур се ожениха точно на обед, но снимки въпреки това бяха направени.

Папараците на ПИК заснеха двойката пред най-голямата обредна зала в “Красно село”, от която излязоха вече семейство. Заедно с тях бяха най-близките им хора, както и децата им.

Емилия доведе сина си Иван и дъщеричката си Мира от Коко Динев, а щерката на милионера Жорж Башур също беше на събитието. Припомняме, че Жорж наскоро изгуби 19-годишния си син Феди Башур, който загина в зверска катастрофа.

Фактите обаче са си факти и ето, че Емилия и Башур вече са законно семейство. Булката беше облечена в стилна бяла рокля с дантела и гол гръб, а косите й са спуснати. Любимият й Жорж Башур пък заложи на тъмно син котсюм и противно на очакваното, усмивката не слизаше от лицето му.

Емилия и Башур пристигнаха отделно на сватбата, както повелява традицията, че булката не бива да бъде виждана от любимия си преди венчавката.

Башур дойде с джипа си, а певицата беше докарана с бляскава лимузина. Тепърва очакваме да разберем къде ще бъде тържеството след обета, който двамата си дадоха. И дали ще бъдат поканени на него много гости.