Емилия, която преди три години стана майка за втори път, направи приказен рожден ден на дъщеричката си Мира.

Певицата не скри емоциите си и написа в социалната мрежа: “На трети октомври преди три години беше понеделник, слънчев и прекрасен ден като днешния. Събудих се и дори не подозирах, че точно на този ден ще се видя с моето второ слънчице. Предстоеше ми нормален преглед, а всъщност се оказа, че големият ден е дошъл. Бях щастлива и същевременно уплашена – вече знаех какво предстои. В 16.42 ч. видях и чух едно прекрасно създание, което знаех, че ще обичам повече от всичко и че ще се моля всеки ден на Господ да я пази и да я закриля… Обичаме те, Мира! Ти си ни най-малкото и сладко човече вкъщи. Желаем ти прекрасно детство и тази артистичност, и тази прекрасна усмивка да бъдат с теб завинаги! Честит трети рожден ден, Слънчице! Целуваме те цялото семейство.”

Рожденият ден на Мира беше отбелязан от цялото семейство в столичен парти-център. Темата на празника беше Цар Лъв. Триетажната бутикова торта също беше с образа на любимия детски герой.

Междувременно клубните участия и големите концерти на Емилия по площадите в цялата страна продължават, а програмата с балет Fame става все по-желана и харесвана от организаторите на музикалните мероприятия.