Татуираният мачо Георги Варсамов, който нашумя покрай скандалното си участие в риалити формата „Фермата“, пусна снимка в социалната мрежа със статус: „С най-яката мацка съм на плажа“.
На фотоса обаче виждаме малко сладко кученце, а не някоя пищна манекенка, както очакваме всички. Четириногият приятел на Варсамов вероятно е лично негово притежание.

Кой може да повярва, че този як и на пръв поглед груб мъж има такова голямо сърце и боготвори животните. Това личи по фейсбук профила му, който е озарен с множество снимки и клипове на различни котки и кучета.

Бившият гард на Таки от години е защитник на животните. Че има добро сърце го издават очите му, които блестят при гледката на животинка.
В момента Варсамов е в Лозенец, където откри своя дискотека, в която гостуват едни от най-популярните хип-хоп и попфолк звезди. А малкото кученце му прави компания на плажа, докато събира тен край близкия бар, от който  нонстоп се летят моети и наргилета. „Почива си като истински барон“, съскат завистливи негови опоненти в бизнеса.