Има някои неща, без които работата ви в офиса просто не може да върви. Ето кои са задължителните консумативи, с които трябва да разполагате, за да сте сигурни, че работата ви ще протича гладко.

Инструменти за писане


Те покриват вашите нужди за писане. Правете си бележки, отменяйте ги, подчертавайте или изтривайте – химикалите и моливите са най-добрите ви приятели на работното място. Маркерите са инструментите за писане по грапави повърхности и дъски. За коригиране пък ви трябват гумичка или коректор.

За подреждане на документи

Неща като телбод, кламери и други служат за една и съща цел – събиране и подреждане на вашите документи. Тези пособия ще ви помогнат да държите всички важни документи добре организирани и подредени. Така че сте сигурни, че те са правилно комплектовани и няма да се изгубят важни страници.

Шредер за хартия

Използван предимно за унищожаване на чувствителни офис документи, шредерът е удобна машина за изхвърляне на отпадъчна хартия. Притежаването на такава поддържа бюрото чисто и ви гарантира спокойствие, че важните ви данни няма да станат достояние на трети лица.

Принтери


Десетки страници се отпечатват всеки ден. И с времето принтерите се развиват все повече! От черно-бели до цветни, някои печатни машини дори се предлагат с функции за сканиране и копиране и функционират безжично. Затова и бихме се учудили, ако има офис, който успява да функционира нормално без помощта на принтер.

Разбира се, за да функционира той по-най-добрия начин, се изисква да разполагате с необходимите консумативи за принтери – тонер касети и копирна хартия, съобразена с изискванията на това, което ще принтирате. Открийте всичко необходимо за вашия принтер в Copycenter.bg!

Интернет и Wi-Fi

Няма лимит на нивата на сътрудничество, когато екипът е добре свързан. Надеждният интернет и Wi-Fi са именно началната точка на такова сътрудничество. В наши дни повечето офиси са тясно свързани с онлайн пространството и възможността за работа от вкъщи става все по-често срещана, особено предвид пандемията.

Пликове и папки

Пликовете не само предпазват съдържанието вътре, но и създават добро впечатление в съзнанието на вашите клиенти и сътрудници. Те се използват широко за бизнес кореспонденция дори в дигиталната ера. В папките и органайзерите пък ще може да подреждате важни документи, като договори, молби за отпуск на персонала, фактури и други.

Календар

Незаменимо визуално допълнение към вашия офис, печатният календар обикновено се поставя на бюрото ви или във вашето чекмедже. Освен ежедневните напомняния, които можете да си напишете върху него, можете да го подарите и като полезен бонус подарък.

Разбира се, такова нещо обикновено съдържа името на вашата марка и нейното лого.

Бяла дъска

Конферентна зала с липсваща бяла дъска? Това едва ли е възможно в една професионална среда.

Инвестирането в бели дъски е полезна идея, ако срещите ви имат за цел да бъдат успешни. Те обикновено се използват за рисуване на диаграми, графики или за записване на акцентите на конференцията. Белите дъски са изключително полезни, когато екипно искате да генерирате нова идея или пък правите вътрешнофирмени обучения. Днес те са относително достъпни, а големият бонус е, че може да ги използвате отново и отново.

Печати

Не на последно място, печатът е задължителна необходимост за всяка компания. Той ще ви трябва, когато подписвате договори или друго официални документи, така че уверете се, че разполагате с изряден печат.