След успешният край на тазгодишният сезон на Биг Брадър, още утре – понеделник 5 ноември – стартира „Big Brother: Most Wanted“, формат, който събира най-търсените и известни личности в България.

В петък последен къщата напусна Наско Колев. Два дни след неговото победоносно тръгване от Нови Хан в къщата влизат нови звезди. Вижте кои са те.

Къде се е чуло и видяло телевизионен формат без поп-фолк певица и манекенка. Къщата ще прекрачат фолк дивата Емануела и Златка Райкова нашумяла от „Острова на изкушенията“ преди години, влезнала в ролята на изкусителка.

Женските погледи в къщата ще събира новото гадже на русата Златка. В къщата заедно с нея, но като самостоятелн играч влиза и Благой Георгиев.

Шестата по красота в света Жени Калканджиева е следващата участничка във формата. Тя влиза при големият брат за втори път. При първото си участие Калканджиева беше с тогавашната си половинка Тачо, от който има дете и Зорница Линдарева, за която се разбра, че е бивша негова изгора.

Предаване без рапър не е предаване. Затова в къщата влиза Уош Ем Си, син на любимеца на поколения наред актьор Иван Иванов.

За кипенето на нервите на съквартирантите ще се погрижи не кой да е, а русо и остро същество. В ролята на Кулагин влиза самата Албена Вулева.

Красота и доброта в къщата този сезон ще разпръсква отново Джулиана Гани. Малката Джулка влиза в къщата влюбена и щастлива.

Какви изненади още е подготвил големият брат ще разберем утре вечер точно в 20:00 часа.