Едно от новите и свежи попълнения в редиците на фирма “Пайнер” – Ариа, до броени дни ще зарадва многобройните си почитатели с чисто нов хит!

Проектът няма да бъде самостоятелен, ще бъде колаборация, но с кого ли – за сега хитовата Ариа не разкрива повече подробности.

Анонсът идва от кратко видео в социалната мрежа Instagram, в което се вижда довшършителният грим на красивата изпълнителка.

Разбира се, феновете нямат търпение, но всичко около проект се пази в дълбока тайна. Стайлингът на Ариа е дело на Кристиян Пижов, косите са поверени на Ивайло Колев, а гримът е на Виктория Радославова. Режисьор на видеото е Виктор Антонов – Рик.

На кой композитор е заложила изпълнителката, кой е текстописеца и коя е дуетната ѝ половинка – остава пълна загатка. Факт обаче е, че феновете не спират с догатките. Сред най-честите са Алисия, Галин, Фили, Борис Дали и други.

Ако трябва да направим една равносметка, Ариа е невероятен дебют, какъвто до сега не е имало в поп-фолка. Тя разби представите на пух и прах за жанра, защото за кратко време, успя да направи шеметна кариера, каквото нейни колежки с над 10 годишен стаж не успяха..

Това е то да си роден под щастлива звезда. Това е да си Ариа..

Всяка една клубна изява на любимата изпълнителка на хиляди българи, се превръща в истинска сензация. Ариа е новатор, от какъвто жанра имаше нужда от години!

Нашият екип няма търпение за следващият проект на невероятната Ариа, а до тогава – не спирайте да слушате хитовете ѝ до този момент!

Ако трябва да бъдем честни и има награди, Ариа заслужава да бъде “Певица на година”, “Най-прогресиращ изпълнител”, “Дискотечен хит”, “Видеоклип на годината”, “Най-артистично присъствие във видеоклип”, “Най-артистично предатавяне на концертна и клубна сцена”.. Всъщност, тя заслужава всички награди.