Преди по-малко от 24 часа премиера в официалният Youtube канал на „Фентъзи Груп Медия“ направи парчето „#Casablancа“ на Мънки и група „Фантазия“, в което специално участие взима и Ева-Марти.

Проектът усърдно набира популярсност в интернет пространството, а звездите, които са отговорни за неговата поява се радват на случващото се и споделят всеки положителен коментар в своите лични и официални социални профили.

Най-щастлив от премиерата на „Казабланка“, а и от цялата еуфория покрай създаването на проекта, обаче си остава Алеко Филипов – Мънки.

Винаги съм искал да бъда заснет точно по този начин: да съм на високо, камерата да е в краката ми и да ме обикаля отдолу, както го правят батковците от Америка.“ – споделя ни развълнуван вокалиста.

„Най-щастлив съм обаче, че този път си партнирах и с маймунка. Аз съм Мънки, а сега имаше и още един Мънки. Успяхме да го уплашим, вероятно осветлението и шумотевицата му повлияха, защото той доста се раздразни. През цялото време тичаше към собственика си, накрая дори го и нахапа, затова и кадрите с него са доста малко, но Люси успя да подбере най-доброто от заснетото.“ – споделя Мънки задкулисни неволи от снимките на видеото.

 „Във видеото успяхме да заснемем и кадри с питон и папагали. Получи се много яко.“ – казва още той.