Ветераните на България надвиха тези на Италия в зрелищен мач в Панагюрище, с който бе закрит международният турнир за купата „Проф. д-р Лъчезар Цоцорков“. Събитието се състоя с подкрепата на ЗД „БУЛ ИНС“, които застанаха зад идеята и подпомогнаха нейното реализиране.

Звездния мач завърши с 9:8 в полза на българския отбор, като най-много се отличи някогашният бързак Дончо Донев. Сина на вятъра, както наричаха едно време крилото, се разписа цели шест пъти във вратата на легендата на Ювентус Стефано Такони. С пет гола изпъкна от италианците „Златната обувка“ от Мондиале’90 Салваторе „Тото“ Скилачи.

В отбора на България имаше трима бронзови медалисти от САЩ’94 – Емил Костадинов, Цанко Цветанов и Бончо Генчев. В тима беше и легендата на Левски Георги Иванов – Гонзо. Бившият вратар на Нефтохимик Йордан Господинов и Асен Караславов допълваха българската селекция. Италианският тим бе воден от символа на Милан Франко Барези. Освен легендарния капитан на „росонерите“ на игрището бяха още Стефано Еранио, Маурицио Ганц, Диего Фикара, Морено Торичели, Такони и Скилачи.