Мегазвездата на попфолка Ивана стяга сватба за предстоящия си 50-годишен юбилей догодина, пише в. „Телеграф“.

Певицата на народа се е сгодила преди броени дни, а щастливата новина разкри самата тя, публикувайки в социалната мрежа фотос на годежния пръстен придружен с любовно послание.

„Честит празник! Независимо дали празнуваме девет седмици и половина , любов, която трае 3 години , или миг… като вечност “Обичам те” и “Наздраве” винаги са навреме и на място!“ – написа тя в социалната мрежа.

Фотото предизвика бурни реакции сред феновете на Ивана, които са категорични, че кандидат-съпругът е мистериозният бизнесмен, с когото спрягаха певицата преди време.

Честит празник! Независимо дали празнуваме девет седмици и половина 😌, любов, която трае 3 години 💜, или миг… като вечност 😍 “Обичам те” и “Наздраве” винаги са навреме и на място!

Заедно с любовното послание, Ивана обяви, че песента „Твое копие“, която бе свалена от YouTube, вече е налична. Певицата сподели и пост на текстописката Йелена Трифунович, която преди месец я обвини в кражба, а сега публично се извинява на нашенката, пожелавайки и щастие и успех в бъдещите начинания.