За една дама никога няма да съществува понятие като „достатъчно парфюми“. Ако истински държите на блестящата си и стилна визия, то вероятно личната ви козметична колекция включва и не малко аромати, достойни да заемат почетно и челно място в ежедневието ви. Не сме тук, за да ви убеждаваме в положителните достойнства на марковите парфюми – убедени сме, че самите вие сте добре запознати с всички тях. Иска ни се да ви препоръчаме едно конкретно ухание, което считаме за задължително – буквално не се сещаме за дама, която да не е харесала Good Girl Carolina Herrera още от първото впръскване.

Модната марка е добре известна в световен мащаб със страхотните си модни попадения, но абсолютно същото с лекота се отнася и към ароматите. Разбира се, не е тайна, че повечето успешни модни брандове в годините са лансирали и не по-малко успешни парфюми. Някои, обаче, категорично се открояват от масата благоухания, с които пазарът бива буквално заливан ежемесечно.

Good Girl Carolina Herrera е именно един такъв продукт, успял успешно да влезе под кожата на многомилионните си почитателки и в хода на годините да се утвърди на едно от почетните места. На първо място, разбира се, погледът и вниманието ни биват привлечени от страхотна и емблематична бутилка – едва ли някой в света на модата и красотата не би могъл да разпознае иконичната дамска обувка, послужила за прототип на шишето на уханието. Още от самата опаковка можем с увереност да заключим, че този парфюм ще се превърне в символ на елегантността и категоричната женственост. Разбира се, съдържанието на есенцията е от главно значение – натъкваме се на чувствени съставки като кафе, какао и бадем, допринасящи за плътното усещане, дълготрайност и интензитет на композицията.

Подходящ е за носене през по-студените сезони от годината, както и вечер – ако искате да заблестите на някой повод и да съберете всички погледи, то със сигурност всеки парфюмен гуру би ви препоръчал да заложите на този аромат. Категорично няма да сгрешите и обещаваме, че всеки живо ще се поинтересува коя е есенцията, която сте избрали да носите.

Снимка: Интернет