Избраха новите King & Queen of Fitness Tourism 2020

0
3094

На 22 февруари в луксозния клуб „The Place“ във Велинград се проведе конкурсът „King & Queen of Fitness 2020“. Най-добрите фитнес модели се състезаваха един срещу друг и бяха оценявани по физическа форма – красота, секспил и, разбира се, мускулатура. Конкуренцията беше убийствена и за експертното жури беше трудно да отсъди кои да са победителите сред мъжете и жените.

В мъжката категория титлата грабна Тодор Николов. Той е на тридесет години и е от град Дряново. Тодор има две висши образования – бакалавър по икономика на търговията и магистратура по национална сигурност. Тодор е професионален кикбоксьор, а в свободното си време се занимава и с още спортове, най-вече с фитнес и футбол. Няколко години е прекарал в Америка, където е работил като каскадьор в холивудски продукции.

Queen of Fitness Tourism 2020 стана Вероника Илиева. Красавицата е на тридесет и две години и е от София. Тя се занимава активно с фитнес. Днес тя е професионален фитнес инструктор и помага и на другите да поддържат перфектна форма. Освен че си тръгна с голямата награда от конкурса, Вероника беше избрана и за лице на веригата „Pulse Fitness & Spa“, както и лице на Goto Jewellery and Diamonds.

Конкурсът „King & Queen of Fitness 2020“ събра на едно място едни от най-известните личности на България. Някои бяха просто гости на събитието, а други – част от звездното жури. Сред съдиите бяха поп фолк певицата Ивайла, Lady Bulgaria 2019 Ивана Славова, пиарът и продуцент на звездите Християн Гьошев, топ дизайнерката на България Веселина Матео,Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова,Queen of Freedom 2018 Михаела Тошинова,Риалити звездата Георгиос Сърбинов и др.

За доброто настроение в клуба се погрижи феноменалната Ивайла, която изпълни най-големите си хитове. Специално внимание бе обърнато на нежната част от участниците. Момичетата, които се състезаваха за титлата „Queen of Fitness Tourism 2020“, пристигнаха с уникална дванадесетметрова лимузина „Хамър“, предоставена от Limosbg.

Веселина Матео се погрижи за безупречната визия на участничките. В кръга с официални тоалети всички дами бяха облечени с най-изящните рокли от колекцията на бранда ѝ „Mattew Collection“. Подаръците пък бяха любезно предоставени от натурална козметика „Biofresh“, верига „Pulse Fitness & Spa“ и „Goto Jewellery and Diamonds “