Козметика за бременни

Бременността е стресиращо време, когато тялото е принудено да възстанови работата на всички органи, където раждането на дете се превръща в една задача.

 

Често бъдещите майки биват измъчвани от съмнения: ще останат ли толкова красиви, няма ли да загубят формата си, тъй като бременността ще се отрази на прическата, маникюра, кожата?

Ако след забременяване внезапно спрете да използвате обичайната си козметика, значи лишавате кожата си от важна опора. Вместо да прехвърли всички ресурси на плода, тялото ще започне да се разсейва от ноктите, косата и кожата ви. От друга страна, козметиката за бременност няма ли да бъде вредна за бебето?

 

Козметика, отчитаща всички малки неща.

За щастие има специална козметика за бременни жени Palmer’s, която ще реши всички дилеми. Подобна козметика се произвежда с използване изключително на натурални съставки и продукти, изпитани във времето. Осигурявайки необходимото хранене на кожата, тя по никакъв начин не може да навреди на детето и запазва здравето и красотата на жените в труден за тялото период.

 

Козметиката за бременни жени може да бъде разделена на следните групи:

  • кремове, масла и лосиони за грижа за кожата преди и след раждането;
  • козметика за улесняване на раждането и подготовка за него;
  • козметика за лечение срещу разширени вени и стрии.

Основните съставки на хигиенните продукти за бъдещи майки са етеричните масла. Използването на лечебните качества на обичайните билки дава правото да се характеризират козметичните продукти, които са наистина естествени. Тамян, абисинска горчива смирна, теснолистна лавандула, хвойна, евкалипт, босилек, портокал, градински чай, цейлонска канела, розмарин, лимон, индийска лимонена трева, розово дърво, кайепут, полска мента, мащерка, карамфил – това не е пълен списък на използваните макарони и екстракти. Успоредно с това, разбира се, всички компоненти са хипоалергенни.

Няма как да не споменем и за четките за грим BESTOPE, които се утвърждават като любими на много дами, дори не само бременни.

 

Дори по време на бременността си, можете да изглеждате безупречни, със самочувствие и уверени в себе си. А когато на бял свят се появи мъничето, то известно време след това няма да ви интересува външния вид, а нещо друго, по-важно и по-ценно.