Изнизващият се вече уикенд се оказа изключително натоварен за музикална компания „Фентъзи Груп Медия“ и изпълнителите от каталога.

Най-чаканата вечер от седмица, а именно тази на последният работен ден – Петък бе щура и динамична за лицата Аркан, Ева-Марти, Наси и Радослава.

Началото на купона в петъчната нощ в град Бургас постави Аркан, за когото стана ясно, че е подготвил много музикални изненади, разкриха по-рано днес от лейбъла.

Купона в петъчната вечер бе повече от паметен в Брюксел / Белгия / в дискотека „Vip Planeta Nine City“, където своят дебют на голямата клубна европейска сцена направи Радослава и новото и парче „Мойта доза“, подкрепяна от Ева-Марти.

Двете дами бяха подготвили комплимент към феновете. Алеко Филипов – Мънки бе специален вип гост в ladys night party-то, където заедно с Ева-Марти изпълниха на живо мега хита „#Казабланка“.

https://web.facebook.com/MONKEYFGM/videos/764311717353331/

Съботната вечер пък бе поверена в ръцете на царят на купона, а именно Силвър, който бе на участие заедно с групата си – „Фантазия“ в Германия. Парти, за което дълго ще се говори и дълго ще се помни.

Отново в Германия, лиричната душа на FGM – Румен Борилов показа себе си в най-щурата светлина на клубната сцена в Регенсбург в дискотека „Х“

 

Отново в Белгия, съботната вечер разгорещиха и изпратиха Радослава и Наси.