Преди дни премиера направи дългоочакваното видео на младата звезда на музикална компания „Fantasy Group Media“ – Меди. „На линия“ е името на първата балада на чаровният изпълнител, който сам е писал музиката към парчето, разбра green-news.bg. Само за 3 дни „На линия“ се нареди в челната тройка в класацията за набиращи популярност в музикалната платформа Youtube.

„На линия си от час. На линия съм и аз.“ е онази част от текста, дело на Анастасия Мавродиева, която докосна аудиторията ставаща все по-подвластна на социалните мрежи. Поради тази причина не случаен, вероятно е изборът на Меди за партньорка във видеото му. За своя половинка в лентата, изпълнителят се спира на Хамдие Кехайова, модел от първата в България агенция за инстаграм модели.

Хамдие Кехайова е лице на „GBS Models“

Както по-рано green-news.bg ви информира „GBS Models“ на 25 август в „Киноцентър Бояна“ за първи път се проведе „Вип парти“, на което бяха представени моделите на агенцията.

Хамдие Кехайова е на 26 години от Велинград. С Меди ги свързва дългогодишно приятелство. Пред нас, красавицата разкрива, че с удоволствие е приела поканата на Меди за участие във видеото. 
В аванс тя разкри, че модна агенция „GBS Models“ е подготвила много изненади за вече настъпващата есен.