Днес съществуват много различни стилове мъжко бельо, така че можете да изберете най-добрия вариант за себе си. Българските мъже предпочитат най-много слипове, следвани от боксерки, гащета и джокстрап. Някои от тях харесват да си купят по-евтино бельо, други залагат само на луксозни и скъпи марки, а пък трети залагат на модели на достъпни за тях цени. Не се страхувайте да експериментирате с различни модели и цветове, докато изберете най-подходящото.

Слипове

Мъжките слипове са най-предпочитаното мъжко бельо от българските мъже. Те са свикнали да носят типичните бели или черни мъжки слипове всеки ден. Но това може да стане скучно много бързо за вас и приятелката ви. Когато става въпрос за удобство, много мъже посочват слиповете като най-удобното мъжко бельо. На пазара се предлага широка гама от дизайни на мъжки слипове, които използват ярки цветове, което кара бельото ви да изпъква.

 

Боксерки

Въпреки че това бельо като мъжки боксерки е подходящо за всички типове фигури, то е най-подходящо за мъже с атлетично и широко телосложение. Да имаш атлетично телосложение означава да имаш мускулести крака и мъжки боксерки са идеални за такъв тип тяло.

Мъжките боксерки са изключително удобни, но не се препоръчват да ги носите, когато сте с панталон. Може да ги носите с дънки, да спите с тях, но не и с панталон, при това официален. За такъв панталон е подходящо бельо от по-фини материи, което няма да образува неприятни за погледите гънки.

Гащета

Те предлагат страхотна опора, имат хубава кройка и разтегливост, която е различна от всеки друг тип бельо. Въпреки това, те се предлагат в различни дължини. По-късата дължина е най-подходяща за мъже с по-дебели или мускулести бедра. Осигуряват страхотен комфорт и подкрепа , особено когато носите долнища с широка кройка. Ако имате слаби и тесни бедра, малко по-дългите гащета ще ви подхождат по-добре.

Джокстрап

Все повече български мъже се насочват към този вид бельо. Придава комфорт и е супер удобно при спортуване. Подържа много добре интимната част. Въпреки, че все още се приема и купува от по-разкрепостени мъже то си проправя път и в нашата държава. Може да се носи от мъже с всякакво телосложение, а и приляга много добре като не образува гънки при носене на панталон.

Много мъже направо пренебрегват бельото си. Но това е напълно ГРЕШНО! Независимо какво мислите, бельото е най-важното нещо, което носите. Това оказва голямо влияние върху целия ви ден. Евтиното и готово бельо може да бъде доста неудобно. И дори не се замисляйте за тях. Някои дори не сменят бельото си всеки ден. Ние знаем кой си!

Сега продължете и изберете най-доброто бельо за вашия стил от онлайн магазина Stasymo за качествено мъжко бельо.