Гаел Бонел Санчес отваря Клубът за милиардери на Антоновден : Подготвил съм една златна барокова приказка!

0
1158

Гаел Бонел Санчес: Подготвил съм една златна барокова приказка, в която вие ще сте главните герои

Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez), ще отвори най-новия и луксозен клуб в София навръх Антоновден, 17 януари.
Името на заведението е “The Milliarder Club” и не е избрано случайно, тъй като идеята му е да бъде само за хора, които искат да изберат уюта и лукса в полите на Витоша.

“Реших да направя клуба, за да мога да предоставя на хората едно луксозно и изтънчено пътуване”, споделя собственикът и добавя, че самият дизайн на клуба ще ни въведе в една уникална златна барокова приказка, в която клиентите ще са главни герои. “Използвах цялото си въображение, за да създам дизайнът на клуба, за чиято изработка ми помогнаха много дизайнерите на декори на едно от най-големите световни филмови студия “Ню Бояна Филм“.

“The Milliarder Club” с капацитет 90 души, а достъпът до него е с членски карти. Разбира се, всеки може да направи своята резервация и да посети клуба, съобразявайки се с неговите правила за достъп. Като един истински джентълмен, Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) прави подарък за всички дами, като им дава възможност за безплатни питиета цяла нощ (по едно на всеки час).