Кубрат Пулев – Кобрата коментира провокациите на Андреа и каква трябва да бъде жената, според него.

„Жената трябва да е умна. Жената трябва да е винаги усмихната и лъчезарна, без значение колко е висока”, заяви професионалният боксьор в интервю за предаването „На кафе” по NOVA.

Попитан за провокативните снимки на половинката си Андреа, Пулев не спести това, че не е съгласен с начина, по който се представя любимата му.

„Не е лека забележка, карали сме се, ултиматуми съм поставял, какво ли не. Не съм ОК с тези снимки, но… Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Аз съм зодия Телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент, когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница. Това не ѝ е необходимо, тя е певица, много талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки, евтини снимки” – категоричен е Кобрата.

Кубрат оправда и силните емоции на певицата по време на последния му мач в „Арена Армеец”.

„Тя е емоционална като всяка жена, само че тя е малко повече емоционална. За съжаление не може или не иска да се преборва с тези емоции. В залата напрежението е огромно, особено за близък човек. Тя може би искаше да се качи на ринга. Сестра ми каза, че няма да дойде, защото не може да го гледа това нещо” – каза той.

За самата галавечер в София и победата над Хюи Фюри, Кубрат Пулев заяви: „Голям мач беше. Нещо, което не е правено в България. Смятам, че допринесох много, за да се случи този мач тук. Галата беше страхотна. Беше шоу, отделно имаше и много бокс за гледане. Емоционалната публика в залата допринесе много. Аз си почивам в движение. Не ми е необходима много почивка на мен. Обичам натоварванията и това бе държи жив.”