Константин споделя как след толкова години приятелство с Тони Стораро са успели да реализират първия си дуетен сингъл.  Двамата изненадаха меломаните със сингъла „Кома“ в средата на юни, а Коцето се надява това парче да е един от летните хитове.

„Някак си винаги сме имали една бариера помежду си, всеки си е скатавал нещо, сега се открихме един към друг. Той е страхотен човек Аз в момента съм влюбен в него, направо ми е супер любим.“ – казва Константин.

Той добавя още, че трудно са избрали песен, защото всеки от тях е имал своите претенции към авторите: „Но се получи много яко, надявам се, че лятото ще гърми навсякъде“. Братът на Борис Дали от години работи за Константин, взема участие и в клипа.

Признава, че откакто е направил новата си фирма има страшно много поети участия, дори не му остава време за почивка със съпругата и децата. „В жестока драма съм, сега се чудя… Някои концерти сигурно ще отпаднат за лятото и ще си направим някаква почивка, но много скромна“

Певецът  коментира темата има ли мъжка и женска професия. „Всичко правим, така е! Животът е несправедлив, оказа се, че всичко е мъжка работа. Нощно време да се работи, да се изкарват пари, сутрин с децата…“ – разкрива той и обяснява как протича един негов ден със семейните и професионални ангажименти.

Вижте повече във видеото тук!