Здравей, Криси? Вълнуваш ли се за успеха на “Тоя моя”?

Здравейте! Вълнувам се разбира се. За всеки един проект, който създаваме с голямо удоволствие, с моята половинка в живота и в работата си Александър Асенов!Относно „Тоя Моя“ се радвам, че бързо достига до хората и се забавляват на нея!Какво по-хубаво от това?

Доволна ли си от “Fantasy Group Media”?

Доволна и предоволна, защото имам продуцент, който не гледа да се възползва от възможностите на изпълнителите си и да печели на техен гръб. Оценява таланта, насочва правилно всеки един. Целия екип на FGM e невероятен – млади и амбициозни хора, знаещи и гонещи целите и мечтите си. Радвам се,че съм в играта на FGM!

Подготвяш ли следващ проект?

Подготвям два проекта, дори и дует.. може и два… нооо ще запазя в тайна за сега. Работя! Успеха иска постоянство!

На какво залагаш повече, на клип, текст или..?

Залагам на абсолютно всичко от изброените. Опитвам се да държа прилично ниво за нов изпълнител. И имам един апел към всички онези, които ни оценяват – Давайте шанс на младите изпълнители.Всяко нещо си има своето начало. Вашите любими, наложени изпълнити от другите фирми и те са почнали като нас – с по ниско бюджетни клипове и т.н. Да не говоря и че времената са били други. Недейте да бъдете съдници.

Има ли определен композитор или текстописец, с когото би искала да работиш?

В момента работя заедно с композитора Александър Асенов. Както споменах по-горе в интервюто, това е човека, който ми помага ужасно много, но ние сме отворени към всички и всичко което е хубаво. Бих искала да работя също така и заедно със Силвестър Матеев, Даниел Ганев, Драганински и разбира се с нови имена, защото пак казвам – трябва да се дава ШАНС на всеки талант. Относно текстописец – за сега работа с Анастасия Мавродиева,тя ме усеща най-добре, може би защото сме много близки и се познаваме доста. (Обичам я много), но има и други с които може би ми предстои да работя. Ще се радвам.

Изглеждаш повече от добре..
Как успяваш да поддържаш перфектна форма?

Благодаря за комплимента. Нямам режим. Хапвам си каквото искам и когато си поискам. Спорта определено не е моята страст, но щом имам възможност и не ме мързи, правя компания на приятеля ми в залата… По скоро само мрънкам (Ха ха). Надявам се така да изглеждамц ял живот.

Откакто си сред популярните имена в поп-фолка, какво спечели?

Чак популярна мисля, че е рано да се каже. Трябва да сме риалисти. Печеля много. Печеля хора, които като ме видят се усмихват, пеят и играят с мен. Фенове, който нямам право да разочаровам. Аз принципно винаги съм готова за нови запознанства, приятелства и допускам хора до себе си и се надявам да не ме предадат. Врагове мисля, че се печелят от раз.

А в личен план?

В личен план съм много щастлива и се надявам,тази магия да няма край.

Обвързана ли си?

Дааа!!

Кой е твоят най-хубав момент?

Най-хубав момент?????? Имам много,ще си ги запазя за себе си!

А най-лош?

Най-лошите моменти се опитвам да не пазя в съзнанието си, но като загубя близък обичан човек!

Какво би пожелала на нашите читатели?

Желая на всички читатели да бъдат здрави,  да се уважават, да обичат близките си хора, да бъдат добри и да следват мечтите си!

Скоро стартираме online предаване.. Би ли станала наш гост и там?

Наистна ли????? Супер.Разбира се, че бих станала гост. А, като ви познавам всички от екипа, определено ще бъде едно незабравимо изживяванееее с много смях и хабава музика!

https://www.youtube.com/watch?v=eRZJ4WXweuc

Благодарим ти за това интервю, Криси. Желаем ти успех и още много хитове!