Ден преди денят на влюбените – „Свети Валентин“, младата изпълнителка на музикална компания „Fantasy Group Media“ – Криси, ще направи подарък на своите фенове. Нежният глас на поп-фолка ще представи баладата „Толкова любов“, която е неен специален подарък от македонската звезда Бернат.

„Толкова любов“ е много разтърсваща песен. Исках да излезе на 14 февруари, но ускорихме премиерата и защото в песента се пее за любовта, която причинява болка, но въпреки всичко я избираш. Силно се надявам да се хареса, защото в нея вложих сърце и душа. Самото парче ми е подарък от Бернат – огромен талант, страхотен музикант и близък приятел от Македония. Текста е на Анастасия Мавродиева, а аранжимента на моят приятел – Александър Асенов. Нямам търпение да я чуете и да сподели коментари.“ – развълнувано ни споделя Криси от Лондон.

Припомняме Ви, че това е третият проект, който певицата представя на аудиторията след завръщането си на музикалната сцена. През 2017-та Криси представи „Момичето на тати“ и фолклорната песен „Добро льо, мари хубава“.