За още по-големи бомби си мечтае Кристин Каменова. Силиконката е българката с най-голям бюст у нас, но иска да напълни още повече пазвите си.

“След като махнах конците и специалния сутиен, гърдите ми се виждат малки – призна пред “България Днес” Каменова, която има 1000 кубика във всяка. – Изобщо не ги усещам. Дори спя по корем без никакъв проблем. Не ми пречат за нищо. Обмислям идеята да си сложа още силикон след година”, добави Каменова.

Блондинката все още не знае с колко кубика ще увеличи огромните си прелести. В момента тя изчаква да се оправи напълно и чак тогава ще се посъветва със специалист.

“Имам още време, докато се възстановя напълно от операцията. Интервенцията премина много добре. Нямах никакви забележки за разлика от първата. След още два месеца ще започна да спортувам активно”, споделя момичето, което изтегли кредит, за да посети Дубай и да си направи първата операция на гърдите.

СНИМКИ! Красавицата с най-големите гърди в България боядисва яйца по бельо

Най-щастлив от новите цици на Кристин е приятелят й. Моделката пази в тайна гаджето. Любимият на Каменова не може да се нарадва още на прелестите й.

“В началото се опитваше да ме убеди, че няма нужда да имам толкова големи гърди. Казваше, че всичко ще ме боли от огромните товари. След като видя, че не ми пречат, е на друго мнение. Много им се радва”, казва през смях сексбомбата.

Кристин и мистериозният й приятел ще си подарят почивка на популярна дестинация. Двойката планира да замине за Тайланд или Малдивите след края на лятото.

“Топлите месеци ще си бъдем в България. Няма нужда да ходим на жега, щом у нас е горещо. Ще изчакаме да захладнее и заминаваме”, добави Каменова.