Без значение от резултата, цяла България подкрепяше Кубрат Пулев. Едни гледаха мача през приложението DAZN, други гледаха лайв стрийма на неговият брат, а именно Тервел Пулев.

Фактът че стигна до тук, говори много. Фактът че в такива тежки времена за света се състоя боксовият мач, отново говори много. Кубрат е и ще си остане най-достойният българин. Защо ли? Защото му стиска. Без значение от резултата, той излезе срещу Антъни Джошуа. Да, загуби мача, но не загуби любовта на българите! Цяла България стоеше пред малките и големи екрани и бяхме в очакване.

https://www.facebook.com/OfficialPageAndrea/photos/a.139533002742117/4045490582146320/?type=3

Да, щеше да ни стане по-добре ако победи. Да, в момента щяха медиите да гръмнат че Кубрат Пулев е спечелил.. Но колко от медиите сега си позволяват да кажат, че Кубрат има най-важното – подкрепата на България и българският народ? Всъщност, колко души могат да се похвалят именно с това? Не много..

https://www.facebook.com/OfficialPageAndrea/photos/a.139533002742117/4045584245470287/?type=3

Нека обърнем внимание и на тази снимка. Кадър на балканската звезда Андреа, която гледаше мача от залата “The SSE Arena”. Подкрепа, която много малко хора биха разбрали.. Но се радваме че има и такива, които я разбират. Всъщност, колко души могат да се похвалят че имат подобна подкрепа?

Затова, драги сънародници, недейте да изливате злобата си. Денят ви няма да стане по-добър, животът ви няма да поеме в друга посока. Подкрепяйте човека Кубрат Пулев, който избра да се бие и да представя България!

Кубрат, ти спечели, шампионе!

Снимка: Интернет