Родните звезди са в трескава подготовка около откриването на новия „Харем“. Заведението ще се намира в Студентски град и ще бъде със супер модерен дизайн. Събитието ще бъде на 11 октомври и се очаква най-актуалните личности от светските среди да го удостоят с присъствието си. сред гостите на вечерта ще бъдат рапърите Павел и Венци Венц, колежките им Тита и Гери-Никол, фолк звездите Алисия и Константин, както и актьорите от култовия риалити сериал „София ден и нощ“. 

Всеизвестен факт е, че веригата заведения „Харем“,  са най-популярните Наргиле барове у нас. Те са собственост на половинката на фолк звездата Лияна, но тъй като той предпочита да стои в сянка, името му не е популярно в светските среди. 

Именно заради обаянието на певицата и факта, че баровете на любимия й мъж са супер популярни, редица звезди могат да бъдат забелязани да пушат наргиле там, не само, когато има специално събитие. Тита и Константин например са сред най-запалените привърженици на „Харем“ и често разпускат на територията му.