Къде се разкрасяват звездите в България?

0
2133

Виртуозът в прическите Асен Налбантов. Българският Че Гевара Асен Налбантов обожава професията си и клиентите. От 2000 година работи професионално с областта наа фризьорството. Тръгва по стъпките на баща си, който за първи път хваща ножицата  и бръснача преди 45 години.

Малкият Асен тръгва по стъпките на баща си още в най ранна детска възраст. До ден днешен не спират.

Екипът му е от 10 човека. Налби вдигна публиката на крака с неговото шоу “Ангели и демони” – нарисува върху косите на модели актьора Асен Блатечки и Любен Дилов.

14 поредни първи места завоюва в целия свят – Гърция, САЩ , Франция, шампион на България за мъжки прически.

Футболната легенда Благо Георгиев,Тото Скандал,Диджей Дамян, Галин, Фики, Тони Стораро, Цецо Андреев са само една малка част от списъка от звездните клиенти на Асен Налбантов.

Всеки един клиент идвайки при мен е ВИП, обожавам да разкрасявам хората и да ги правя щастливи,когато се погледнат в огледалото.

През 2008 Асен Налбантов пред подбрана публика, на един от стилните ивенти на Pr експерта Атанас Лазаров, изрисува логото на Cacao beach върху косата на  модел – статист.

По време на пандемията генерал Мутафчийски става една от музите на фризьора шампион по мъжки прически.

Българското знаме и химна на страната ни задължително присъства на сцената по време на демонстрациите му . На първото Европейско състезание  по фризьорство изрисува Че Гевара, две Бг рози в Атина. Прави голям фурор. Обучава много ученици у нас и зад граница.

Видео

https://talant.btv.bg/video/web-talant/glasuvaj-za-asen-nalbantov-nalbi.html

С легендата Благо Георгиев

https://www.instagram.com/p/CD1rW0opquS/?igshid=1q2bh6eo46yng

С Фики

https://www.instagram.com/p/CEMGDMwDe5w/?igshid=143lppi1g2zwv