Красивата изпълнителка Лина, която взриви меломаните с тоталният си хит „Прокажена“, бе забъркана в куп скандали през последните няколко дни.

И докато всички медии се чудеха какъв скандал да създадат по адрес на родната красавица, то ще им припомним, че трябва по-внимателно да следят профила ѝ в Instagram.

Снимката качена на стори от Лина за близо 20 часа, която разбуни духовете и сложи край на лъжите по техен адрес

Докато различни сайтове си измисляха истории за края на отношенията между Лина и бившият ѝ съпруг Йордан. Нека ви припомним, че лятото самата тя сподели снимка на стори в социалните мрежи, на която се вижда ясно че двамата бивши съпрузи са повече от прекрасни отношения. Нещо повече, Лина отговаряше на въпроси в социалната мрежа Instagram, тъй като често общува с почитатели си по този начин и се радва на огромен интерес от последователите си. Именно там, тя разказа за това, че между нея и бившият ѝ съпруг няма драма, а дори напротив – двамата са в страхотни отношения.

Ако вярвате обаче на писаниците по техен адрес, то ще попаднете на най-различни истории, достойни за сюжет на холивудска продукция.

Съвсем скоро обаче, Лина ще ни зарадва с чисто нов хит, а „Прокажена“ набира все по-голяма популярност. Меломаните споделят че това е стила на Лина и нямат търпение да видят и чуят новите ѝ музикални проекти.

Снимки: Instagram профил на Лина