Провокативен и луксозен дизайн, пищен аромат докосващ сетивата, изтънчен вкус, достъпна цена – така може да бъде описано шампанското Кокс, което стъпи на българския пазар. Ил бианко Koks се произвежда в Австрия във винарната на Karl Inführ. В него са събрани 3-те най-известни бели сортове грозде в Австрия. 

Koks е шампанизирано ароматизирано пенливо вино с екстракт от диви горски ягоди. Направено по високи стандарти, готово да утоли жаждата на всеки и да превземе българските нощни заведения.

Ягодово ни е! Защо? Защото шампанското Кокс ще се бори за лидерски позиции на пазара. Много познавачи и ценители вече имаха удоволствието да го опитат и всички бяха категорични за изтънчения му вкус.

Шампанизираното пенливо вино Koks е достатъчно добро и освежаващо, за да се сервира самостоятелно, но в комбинация с партито. Има нещо много красиво в тези малки мехурчета, които се образуват, когато корк тапата изхвръкне! А нежният аромат на горски ягоди, завладява сетивата. Нищо не казва по-добре „празнувай“ като бутилка пенливо вино Koks!