„СкандаУ“ сбъднаха мечтата си и успяха да напълнят зала „Арена Армеец“. Тото и Лъчо показаха на цяла България, че когато човек има цели и ги следва, нещата винаги се получават. Над 10 хиляди се насладиха на спектакъла им. 

 Уви, щастието не бе пълно за двамата тийнидоли, тъй като нелеп инцидент няколко дни прди концерта остави единият от групата скован. Лъчо се появи с бастун на огромната сцена и не успя да изживее на макс еуфорията от скандиращата публика.

Лъчо умира от яд, че не е успял да скача с почитателите си, а както знаем „скачането“ се превърна в тяхна замазена марка и многократно клубовете в страната бяха пред срутване от масовото подскачане на техните фенове.

Никой не очакваше, че двама рапъри ще покажат толкова емоции на сцената и накрая дори ще плачат. „Искам да се огледате хубаво и да видите хората около вас. Искам да си помислите как бихте се държали с тях, ако знаете, че утре ги няма. Майка ми е някъде тук в залата. Майката на Чичака (Тото – б.а.) е някъде в залата. Мамо, виж ме, успях!“, през сълзи каза Лъчо от сцената и след него ревна и Тото.

Фенове са категорични, че концертът е бил велик, напук на всички спекулации преди това, че ги грози сериозен провал.