1. Интересна новина, която успя да остане скрита от журналистите е, че младият и талантлив изпълнител Начо Паскал бе поканен специално от „Пееш или лъжеш“ – Корея.

Изпълнителят заминал по покана в Корея за десет дни като представил България пред корейската народност. В началото всички мислили, че Начо Паскал е спортист и фитнес  инструктор, но – уви ! Това се оказало голяма лъжа. Щом изпълнителят запял култовия хит „DESPACITO“, корейците останали без думи. Изпълнителят сподели в официалната си страница своето щастие от това, че именно той представя страната ни в едно от най-гледаните предавания в Корея.

„Точно преди година имах удоволствието да пея и изпитам една голяма емоция в ТВ формата „Пееш Или Лъжеш“. Нещо, което ме тласна напред и ми бе трамплин да продължа да се занимавам с музика. Година по-късно получих покана, на която нямаше как да откажа. Чест бе за мен да бъда избран и оценен от създателите на този интересен формат да представя не само себе си, а и България в далечна Южна Корея ! Страна, която ме посрещна с много любов и уважение. За щастие и там успях да изпитам и предам тази Голяма Емоция на хората. Щастлив съм, че оцениха моя талант и съм много Благодарен на екипа на „Global Vision“ (Нова Тв), Vladi Aprilov и на целия екип от „I Can See Your Voice“ M NET tv, Minyoung Park и Flower Han! Thank you so much!!! И разбира се, зад всеки изпълнител стои един добър треньор и ментор. Катя Тенева, моята мила учителка.“ – коментира изпълнителят.