Малкият принц на Джулиана Гани Давид навърши половин годинка

0
2737

Реалити звездата Джулиана Гани отпразнува повода с шармантно парти в дома си Пловдив. Партито беше със специална тема – слончето Дъмбо, което е един от любимите анимационни герои на малкия сладур Давид.

Вместо с половин торта, каквато най-често родителите избират за такова събитие, Джулка и мъжът ѝ Илиян Найденов почерпиха гостите си с четириетажно сладко изкушение. Сладкарите от „Тон Бонбон“ са авторите на огромния шоколадов шедьовър, както и на останалите сладкиши, с които беше отрупана масата – красиви мъфини, френски макарони, меденки и кейк попс. За пищната украса в дома семейството отново се беше доверило на професионалистите от „Тон Бонбон“. Сред множеството балони преобладаваха златните, разбира се, тъй като знаем, че този цвят е запазена марка на моделката. „По-златни“ бяха единствено подаръците, които Джулиана беше подготвила за всеки един от гостите – специални кошнички с трюфел, декорирани с течно злато.

Припомняме, че Джулиана Гани стана майка точно преди половин година. Малкият герой се роди на 31 декември, навръх Нова година, и вече догонва по слава известната си майка. Синеокият бебок краси билбордовете из цяла България. Виждаме го често и по телевизията в рекламата на „Чиполино“, както и в много фотосесии за родни брандове. Наскоро даже медиите го обявиха за модна икона. Затова не е случайно, че за партито Давид смени няколко тоалета. Прочутата му майка Джулиана пък изглеждаше ослепително в малка черна рокля от Boutique Fashionable.


Звездните родители не пропуснаха да благодарят на гостите на събитието. „Благодарим на всички, които уважиха празника ни. Дойдоха много наши близки приятели. Затрупаха ни с бутикови дрехи за Давид, много играчки. И аз си харесах нещо от тях – една много интересна ретро въртележка, която се навива с ръчен механизъм“, смее се Илиян.

За никого не е изненада, че празничният ден на малкия господин започна именно с посещение при фризьора. За прическата му се погрижи топ фризьорът Светослав Нейков. Майка му разказва, че Давид изобщо не е плакал, а даже се е смял през цялото време. „Той е винаги усмихнат и жизнерадостен. Смее се на докторите и даже когато му слагат ваксина“, споделя Джулка. Илиян се гордее със сина си, защото порасналото момче остана до края на купона си със същото позитивно настроение.