Третото издание на Halkidiki Adventurе надмина всички очаквания. Феновете на електронната и хаус музика от цял свят пристигнаха на първия ръкав на Халкидики за незабравим тридневен купон, който вече се превръща в традиция. А организаторите от Event Academy Bulgaria този път надминаха себе си с уникална сцена и подбор на звездите зад пулта. 

Изглежда фестивалът набира все по-голяма популярност, тъй като тази година той изобилстваше от светски личности, които решиха да прекарат почивните дни далеч от родината и на приятно място. Големият актьор Мариан Вълев – Куката създаде истинска суматоха с появата си. Българите на фестивала се зарадваха да го видят да се забавляват до тях и не спряха да се снимат с него.

Противно на очакванията, плеймейтката Джулиана Гани също се оказа почитател на електронната музика и събра погледите на мъжкия пол с огромното деколте, с което се появи на плажното парти. Още една силиконка – Анна-Мария не спираше да пръска сексапил и на шестте партита, с което заслужено си спечели прозвището „Купонджия номер 1“. Тийнсензацията Дара  се забавляваше от сърце с приятна компания, а Биляна Йотовска и мъжът й Митко за втора поредна година посещават най-значимия фестивал на Балканите.
Лора Караджова е другата голяма звезда, която за втори път избира да бъде сред забавляващите се в Халкидики, далеч от любопитните погледи на родните папараци. Еуфория пък сред нежния пол предизвика Еди Канхуш, по-известен като Асен от „София ден и нощ“, който пристигна с много мощна компания.
Част от отбора на „Златните момичета“ му отпуснаха края и не спираха да хвалят отганизаторите на фестивала и още отсега си запазиха места за четвъртото издание догодина. Младата звезда Нелс, позната ни от „Гласът на България“ също се закани, че догодина ще дойде с още по-голяма компания, тъй като преживяването е едно от най-силните в живота й.

За доброто настроение на публиката се погрижиха едни от големите имена в хаус музиката, сред които Marco Bailey(BE), Oliver Huntemann(DE), Paco Osuna(ES), Solardo(UK), Braganza (BG), Chris Nait(AT), Citizen Kain(FR), Detlef(GR), DJ Steven(BG), DOUSK(GR) b2b Jojo Angel(GR), Echonomist(GR), Emiliyan Ivanov(BG) b2b YORY(BG), DJ Flooder(MK), Gabriel Del(BG), Josh Butler(UK), Latmun(UK), Pavel Petrov(BG), Peppou(BG), Rafael Cerato(UK), SHADED(live)(USA), Shiba San(FR), Stephan Gee(BG)