Водещият пропя чалга

Тв водещият Мартин Карбовски неведнъж се е обявявал за върл противник на чалгата. Действията му обаче противоречат с думите и за пореден път се оказа, че трака с ченето без да мисли какво говори. Или пък всичко е за рейтинг и малко слава на гърба на някого?!

Наш репортер попадна на скандално видео, в което цигански оркестър му пее на уше, а той хвърля бакшиши и иска поздрави.

Карбовски се оказа голям почитател на група „Фантазия“ и Силвър, след като попадна на частно парти в София, на което оркестърът имаше изява. Устатият журналист видимо се забавляваше на кръшните ритми и бързо извика певците да седнат при него и да му пеят на уше. Двамата певци на оркестъра сътвориха на място „Кючека Карбовски“. Самият той подтикнал музикантите да сътворят песен за него и по този начин да покаже колко е значим пред останалите. Дори припявал на вокалиста с типични циганските извивки, което скандализирало останалите гости на събитието. Той останал очарован от вниманието и се бръкна дълбоко в джоба и на няколко пъти даде бакшиш на музикантите. „Е, ти бакшиш ли ще ми дадеш?! Една голяма пара от най-конспиративният водещ на България“, извика Силвър на микрофона и всички разбраха за щедростта на иначе мразещия чалгата журналист.

Поздравите продължили и след това, когато гласовитите певци започнали да пеят за марихуана и „колко много ме хвана“.
Това е критичният момент за Карбовски, който не издържа и започва да се кръсти, но най-вероятно от вперилите в него камери, които ще покажат какъв всъщност е той и колко много си противоречи медийния му образ с този на обикновения човек Мартин, на който нищо човешко не му е чуждо.

https://web.facebook.com/FantasyBandBG/videos/2450618398297815/