Топдизайнерката Миглена Каканашева за пръв път присъства на светско събитие от година насам, съобщи HotArena.

Близки до нея споделят, че транспортният бос Румен Рончев е забранявал на красавицата да ходи по събития по време на връзката им. Сега почти три месеца след скандала с ареста му, Каканашева за пръв път реши да наруши тази забрана и се появи в целия си блясък на Седмица на Модата в София. МЕГЗ беше в ослепителна прозрачна рокля, която не скриваше нищо от формите ѝ. Типично в неин стил дизайнерката пристигна с половин час закъснение и накара всички да се обърнат и зашушукат за появата ѝ. Тя демонстрира прекрасна форма и сдържано поведение.

По-късно красавицата направи пост в социалните мрежи, в който похвали организацията на събитието и разкритикува представянето на колегите си дизайнери. Каканашева още припомни и своите грандиозни дефилета по време на тези събития и успя да си навлече гнева на някои от последователите си в социалните мрежи като заяви, че на есен ще се завърне на подиума.

„Всеки знае като пръска луди пари“, „Знаем, че правиш чудеса с пари, но хората имат талант за разлика от теб“, „С чужди пари всеки може“ – бяха само малка част от коментарите. Администраторите на страниците ѝ, обаче бързо ги изтриха с резона, че са нецензурни и оставиха само похвалите и смислените критики.