Тази неделя предаването “Търси се” отбелязва своят рожден ден.

Водещите на предаването Меги и Нели отбелязаха годишнината си по различен начин. Чаровните дами бяха гости на своето собствено предаване. Те разкриха подробности на техните отношения, за мотивацията и любовта, които ги водят винаги напред, за трудните периоди и сбъдването на мечтите. Въпросите, свързани с техният личен свят и професионално развитие им зададоха 11 любими техни гости, подкрепяли ги през всичките тези 11 години на екрана на БТВ.

В студиото на стола на водещите седнаха Иван и Андрей, Любо Нейков, Антон Хекимян, Валентин Михов и продуцентът на „Търси се“ Денис Ризов. Те изненадаха Меги и Нели с въпроси на други известни личности, които са заснети в специални видеа. Сред тях са журналистите Иван Гарелов, Георги Тошев, Георги Лозанов, актрисата Албена Павлова, Ненчо Илчев, Влади Въргала и доктор Георги Стаменов. Стих за двете водещи им посвети Владо Пенев, а Дичо бе измислил песен по повод на рождения ден на предаването. В много любов поздрави към предаването отправиха и Сашо Кадиев, Васко Найденов, Дони и Нети, Иван Ласкин и др.

„ 11 години живот в ефира на БТВ е много време. Затова решихме да разкрием себе си пред зрителите и гостите ни и така да им благодарим“, споделят Меги и Нели. Разбира се с толкова много емоции двете водещи също няма да скрият вълнението и сълзите си.

„ Какво сме една за друга? Меги за мен е път. Път, по който не си пускаме ръцете“, казва Нели. „ Толкова много неща сме преживели заедно с Нели. Искам много да й благодаря“, признава Меги през сълзи.

Двете изключително много се трогнаха от признанието на гостите си и на най-вече от това на Иван Гарелов, който заявя, че е готов да напише книга за тях.