Срещнахме се с най-младата музикална сензация на музикална компания „Fantasy Group Media“. Потърсихме го, за да разберем как се чувства той след премиерата на първата му балада и какви са бъдещите му планове.

Здравей, Меди! Първо нашият екип иска да те поздрави за невероятното парче “На линия”! Определено докосна много хора! Как се роди идеята за него? 

Здравейте. Благодаря Ви от сърце. Радвам се, че “На линия” е проект оценен толкова положително от аудиторията. Всеки един от нас някога е обичал или пък в момента обича. И всеки един от нас е губил любов от инат.Песента е по действителен случай на база чудото наречено “Живот”. А и друго – имаше голямо настояване от моят екип. (Смее се).

Нашият екип дочу, че Азис е кръстник на парчето.. Вярно ли е?

Напълно. С Азис сме приятели и често се допитвам до него за своите проекти. Той чу парчето, видя видеото и го попитах “как да кръстим песента?”. “На линия” беше категоричният му отговор.

А ти, би ли направил дует с Азис?

Разбира се. Че кой не би. Един ден, ако е писано.

Всъщност “На линия” посветена ли е на някой конкретен човек в живота ти?

Не! Категорично.

Според теб, поп-фолк музиката е в застой или в апогей?

Поп-фолка се превърна в един изключително модерен стил музика. Паднаха всякакви бариери между него и останалите жанрове. Вече не е проблем да бъде смесвано всякакъв стил звучене и това се харесва.

Няма как, на мъж като теб да му липсва женско внимание.. Получавал ли си неприлични предложения? 

Ще излъжа, ако кажа, че не съм получавал. Но не смятам, че това е нещо, с което трябва да занимаваме аудиторията.

Усетил ли си завист от твой приятели, когато тръгваш стремглаво по стълбичката на успеха? 

Още преди да започна да се занимавам с музика съм стеснил кръга на близките си. Обграден съм само с истински приятели, които заедно с мен се радват на успехите ми.

Коя е любимата ти поп-фолк песен? 

Мисля, че нямам такава.

Доволен ли си от “Fantasy Group Media”?

Разбира се. Имаме свободата да осъществяваме идеите си. Не сме ограничени в нищо. Нашата работа е да творим. За всичко останало си има съответните хора, които се грижат за нас – от пиара до самолетният билет за дадено участие. Имаме продуцент, в лицето на Силвестър Матеев – Силвър, който не ни извива ръцете и не ни ограничава в нищо. Малко ни е по-сприхава пиар-мениджърката, но пък сигурно не би успявала да се справи с нас.

Преди време се появиха слухове, че ще правите дует със Силвър. Да очакваме ли изобщо такъв проект и кога? 

Ха хаа.. не сте пропуснали. Ами, да. Въпрос на време е. Ще е нещо много интересно, защото до някъде е по действителен случай. Шегувам се. Ха ха.

Последният ни въпрос е, един въпрос, който задаваме на всяко наше интервю.. Съвсем скоро, стартираме онлайн предаване във Vbox7, и бихме искали да те попитаме – би ли станал наш гост?

С най-голямо удоволствие.

https://www.youtube.com/watch?v=FYw3dB2g-xY