Мениджърът на световната звезда Уили Уилям – Фреро 1, е решил да се върне към певческата си кариера. Новото начало ще постави по време на Elenite Adventure R’n’B Festival в началото на септември. На родна земя и по време на мащабното събитие е решил да снима видеоклип към новото си парче, с което смята отново да атакува световната R’n’B сцена след кратката почивка, която си бе наложил.

Фреро 1 има завидна музикална кариера зад гърба си и многобройна аудитория. Клипът му „monde de requins”е сниман в имението на Филип Флейн, а дизайнерът лично се включва в снимките. Снимачният процес се осъществява по време на един от големите купони на Плейн. Интересното е, че по същото време клип е снимала и родната чалгарка Галена, която представи песента си „The boss” и има сходни кадри с видеото на Фреро 1.
Безспорно големите звезди на фестивала са Уили Уилям, ONYX и родният идол 100 кила. Уили Уилям идва за първи път в България е обещава невиждано шоу. В края на лятото курортен комплекс Елените ще стане домакин на 3-дневения музикален фестивал, който ще събере на еднo място най-актуалните имена от pop, R’n’B и hip-hop сцената. Организаторите от Event Academy Bulgaria разкриват, че ще има много изненади и ще задоволят всички музикални вкусове. „Селекцията е много прецизно направена и смятаме, че ще предложим един различен и запомнящ се фестивал“, споделиха още Борис Денински и Петър Стоичков.

Партитата стартират на 6-ти септември и приключват на 9-ти. За купонът ще се грижат внимателно подбрани интернационални и български певци, артисти и диджеи, готови не само за вълнуващи дневни партита, а също и за лимитирани афтърпартита и куп емоции. Посетителите могат да избират между различни видове пакети за фестивала. Фестивалът ще се състои от общо 6 партита- 3 дневни и 3 нощни събития, на плажна сцена на открито през деня, а вечер в Анимационна зала. Сред звездите, които ще се качат на сцената са:DJ Da Candy, DJ Polique, Bobo & The Gang, DJ Swed Lu, DJ Jaula LU, Braganza, Koki, Deejay Balou, SAVA, YANGFETISH, V:rgo x TRF.

Източник: „ШОУ“