Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова връчва наградата на най-добрия фитнес модел на конкурса „King of Fitness Tourism 2020“

0
5083

Остават броени часове до конкурса на годината – „King & Queen of Fitness Tourism“. Това е четвъртото поред издание на състезанието за красота и фитнес форма след началото му през 2017 г. в Банско. Тазгодишната церемония ще се проведе в най-новия топ клуб на Велинград „The Place“. Най-добрите фитнес модели на Европа ще се борят за титлите „King of Fitness Tourism“ и „Queen of Fitness Tourism“, а конкуренцията ще бъде убийствена.

Участниците ще трябва да впечатлят съдиите с красота, атлетичност и сексапил. Тази година журито е съставено изцяло от лица от модния елит на България и е по-звездно отвсякога. Попфолк изпълнителката Ивайла, дизайнерката на бранда „Mattew Collection“ Веселина Матео, Lady Bulgaria 2019 Ивана Славова, Мистър София 2019 Георгиос Сърбинов, Miss Queen of Freedom Михаела Тошинова, Miss Playmate 2019 Михаела Тодорова и пиарът и продуцент Християн Гьошев ще търсят най-добрите измежду фитнес моделите.

Събитието ще има и свой специален гост. Тайната вече е разбулена и неговото име е известно. Това е не друг, а моделът Жанета Осипова, която спечели конкурса „Miss Playmate“ през 2018 г. и до днес си остава една от най-сексапилните носителки на титлата. Въпреки че звездата ѝ изгря преди година и половина, тя продължава да е една от най-актуалните плеймейтки и затова често е канена като специален гост или жури на редица конкурси и събития.

Русото изкушение с перфектни мерки получи поканата лично от международната агенция „Monarch“, организатори на „King of Fitness Tourism“. Като специален гост на събитието Жанета ще има честта да обяви големия победител и носител на титлата „King of Fitness Tourism 2020“, както и лично да му връчи статуетката. Победителят ще получи не една, а цели две уникални награди: фотосесия за най-популярното австралийско фитнес списание „2BEXPOSED“, както и възможността да представи България на международния конкурс „Мистър Туризъм Свят“. Носителката на титлата „Queen of Fitness Tourism“ също ще изгрее на корица на известно списание и ще представи страната ни на световен конкурс.