Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова с апел към всички да се включим в кампанията „Подай ръка“

0
4088

Новата Мис Плеймейт призова всички българи да се включат в една благородна кампания. Става въпрос за каузата „Подай ръка“ на Мартин Мартинов, собственик на ресторант „Гамбринус“. Ресторантът на Мартин не е като всички други в България. Това, което го прави различен, е вкусната храна, която се раздава специално на бездомни и нуждаещи се хора. Мартин сам купува повечето продукти. За да изхранва всеки ден над сто души, обаче Мартин се нуждае от още продукти като картофи, месо, лук.

Навръх новата година Мартин Карбовски направи предаване за каузата на Мартин Мартинов, като в него се включи и Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова. Михаела дари сто килограма картофи и агне, а след това с огромно желание се включи и в приготвянето и раздаването на храната. С усмивка на лице тя сипваше и подаваше храна на бедните, но най-трогателен беше именно моментът, в който тя неочаквано се разплака. В красивите очи на плаймейтката бликнаха сълзи, когато тя почувства благодарността на хората.

Не за първи път обаче виждаме новата Мис Плеймейт да помага на нуждаещите се. В края на 2019 г. тя се включи в няколко благотворителни кампании и дори бе специален гост на благотворителния базар „Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда“. Михаела дари голяма сума за каузата и още тогава обеща, че ще продължи с благотворителността. Виждаме, че си е удържала на думата.

Михаела дори сподели, че сега смята да инвестира средствата си в това да подкрепя талантливи деца и младежи, защото именно те са бъдещето на България. Когато тя спечели титлата „Мис Плеймейт“, никой не подозираше, че зад прелестите ѝ се крие толкова голямо и любящо сърце. Трябва да отбележим, че това е първата плеймейтка, която не само говори за благотворителност, но и я изпълнява.

Със своя пример Михаела иска да покаже, че много малко се изисква, за да бъдем по-добри и да си помагаме. Тя искрено вярва, че няма по-голяма награда от изпълнените с благодарност очи и усмивките по лицата. Мис Плеймейт 2019 се надява, че каузата на Мартин Мартинов ще достигне до повече хора, включително и до други обществени личности и те с радост ще се включат в нея.