Победителката в конкурса „Мис Плеймейт 2019“ Михаела Тодорова ще става земеделка, обяви самата тя.

21-годишната блондинка от Казанлък спечели ръчно изработена корона, автомобил и чек за 20 000 лв., които и бяха връчени от издателите на „Плейбой“ Любен Дилов-син и Христо Сираков.

Наследницата на Жанет Осипова спечели в надпреварата с 12 колежки. Тя обаче смята, че е била без конкуренция. „Имам всичко – гърди, тяло, сексапил, излъчване. Просто съм перфектна. Другите момичета имат само по един компонент. Аз съм истинска плейбойка. Мога да говоря пред камера. Не се притеснявам. За мен нямам конкуренция. Номер 1 съм. Ще спечеля, сигурна съм. Просто съм по-добра от останалите“, заяви преди конкурса Михаела.

Тя е наляла по 350 кубика силикон в гърдите, за който казва, че са „в рамките на нормалното, затова не се забелязват корекциите“. Като малка е искала да стане банкерка, а сега, след конкурса, казва, че най-близките и планова са свъразни със замеделие. Обещава, че ще показва в профила си в Инстаграм как се копае с такава пищна пазва и ще полага друг земеделски труд, за да бъде личен пример за това как младите хора трябва да работят и да не се срамуват от усилията си.

„Обещавам, че ще показвам в профила си в Инстаграм как се полага земеделски труд, за да бъде личен пример за това как младите хора трябва да работят и да не се срамуват от усилията си.“ – написа сексапилната блондинка

Доста хора ще трепнат в очакване да видят как тя копае с такава пищна пазва.

Михаела каза още, че не се вълнува от парите. „Даже често се улавям, че излизам някъде вечер и изобщо не се замислям имам ли пари дори да се прибера„, добавя красавицата. 

Според източници плановете на новата плеймейтка са само част от бъдещите и инвестиции. Според запознати съвсем скоро русата бомба ще избухне и с нов бизнес план.