Мис Свят България 2017 Вероника Стефанова стана лице на козметично студио „Tiffany Beauty“

0
2223

След повече от успешното си дефилиране на Milan Fashion Week и на Stockholm Fashion Week Мис България Вероника Стефанова се завърна в родината. Нямаше почивка за красавицата. Тя веднага беше поканена да се снима за козметичното студио „Tiffany Beauty“ и стана негово рекламно лице.

„Tiffany Beauty“ не е като другите козметични студиа. Това е първото по рода си студио в България, което има за цел грижа за красотата на жената отвътре навън. То е специално създадено, за да се грижи цялостно за човешкото здраве. Предлага на клиентите си биорезонансна диагностика, която дава възможност за бързо и лесно изследване на всички системи в тялото без изключение.

„Tiffany Beauty“ предлага и специален уред, наречен аура камера. Той отчита вибрациите около нашето тяло и по този начин показва аурата ни. Сред останалите услуги, които салонът предлага, са физикална радиестезия, СКЕНАР терапия, хиропрактика, биоенергопресура, мезотерапия и разнообразни терапии от китайската медицина.

Вероника Стефанова не скри огромната си радост от факта, че вече е рекламно лице на „Tiffany Beauty“. Тя сподели, че е изключително щастлива за дадената ѝ възможност да се докосне до професионализма на студиото. Вероника е една от малкото родни миски, които залагат преди всичко на естествената красота и рядко се подлагат на такъв тип корекции заради страха от крайния резултат.

Прелестната българка обаче сподели, че доверието ѝ към „Tiffany Beauty“ е било оправдано напълно и кожата ѝ след процедурите изглежда нежно и естествено. Сега Вероника с нетърпение очаква да се подложи на някои процедури от иновативните машини на „Tiffany Beauty“, които се грижат за красотата на една дама отвътре навън.