Михаела Тодорова: Бях излъгана от Криско

0
2639

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова сподели пред човек от екипа на „BGVipNews“, че е била измамена от краля на поп музиката Криско. Става въпрос за участието на Михаела във видеоклипа към новия хит на Криско ,,Хубаво ти беше”,в което тя играе главна роля.

Уговорката в началото е била една, но за съжаление обаче финалният резултат не е бил това, което е било уговорено в самото начало. Мис Плеймейт сподели също така, че нито Криско, нито някой от хората, с които е разговаряла, не ѝ е казал, че ще бъде представена в такава светлина.

Разбира се, малко след премиерата на видеото близките и приятелите на Михаела са били меко казано неприятно изненадани. Това допълнително е сложило сол в раната на Мис Плеймейт.

Кофти е и фактът, че след като Михаела Тодорова е показана в такава светлина, това автоматично е предпоставка за създаване на клюки и обиди с цел уронване на престижа и имиджа на красавицата.

„Ако знаех какъв ще е крайният резултат, никога не бих участвала в такъв проект! Ще си търся правата! Според мен той си прави PR на мой гръб! Това може да се случи на всяко момиче! В тази държава има закони – никой няма правото да уронва престижа на другия!“, споделя още Михаела Тодорова. Дали Криско е използвал Михаела, понеже е най-актуалната плеймейтка – не знаем. Знаем със сигурност от самата Михаела, че за нищо на света не би приела да бъде част от такъв проект, ако е била наясно какъв ще бъде крайният резултат!