Неотдавна певицата Михаела Филеваразкри, че има нова връзка. След раздялата с рапъра Павел тя дълго време бе сама, но ето че най-сетне е отрила човек, който я прави щастлива. „Благодарна съм му за това, че подхожда с невероятно разбиране към мен като артист. Той няма нищо общо с музикалните среди”, обясни изпълнителката, която е част от менторите в шоуто „Гласът на България”.

Филева изтъкна, че се чувства много щастлива с новото си гадже. Приятелят й не е популярно лице, занимава се с маркетинг и реклама. Заедно са от няколко месеца, но връзката им процъфтява, писа „Уикенд“.

На концерта си в зала 1 на НДК певицата благодари на любимия си за грижата и вниманието „Много е ценно човекът до теб да ти разбира филма, въпреки че не е част от цялата тази въртележка”, изказа се изпълнителката. Тя вече е запознала младежа с близките си и твърди, че всичките й приятели са го одобрили.
Макар че е заета с различни професионални ангажименти, Михаела успява да намира свободно време за гаджето си. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. В началото на годината бяха в Йордания, а сега са в Куба на романтична почивка.
Говори се, че певицата сама платила ваканцията, защото искала да направи подарък на любимия си мъж. Откакто Владимир Ампов – Графа се зае да я продуцира, кариерата на Филева рязко тръгна нагоре, а банковата й сметка набъбна. Тя дори купи къща на майка си в родния им град Велико Търново. За просторния имот броила сериозна сума от собствените си спестени средства.