Предложението за брак дойде преди няколко дни.

Милионерът се появил в стаята на Моника с огромен букет от розови и бели рози. Щом силиконката го зърнала, той паднал на колене, както подобава, и поискал ръката на любимата си. На секундата Валериева казала заветното “да” и разцелувала бъдещия си съпруг, пише в. “България днес”.

“Обещавам ти, че ще те обичам като никой друг на света”, написа Моника под снимката с огромния букет, който получи при предложението за брак.

Плеймейтката и милионерът вече планират сватбата си. Събитието най-вероятно ще бъде през лятото на тази година и бъдещото семейство мисли къде да я направи. Най-вероятно лъскавата церемония ще се състои в Дубай, където двамата живеят.

Моника и любимият й са заедно повече от година. Преди няколко месеца Валериева се премести да живее при него, тъй като вижда, че нещата стават сериозни..

Милионерът от катарското кралско семейство хвърли луди пари, за да глези любимата си. Всекидневно Моника е заливана от огромни букети, подарени й от любимия й. За рождения си ден Валериева получи изцяло златен часовник “Ролекс”.