Една от най-големите звезди на продуцентска компания “FGM”(Фентъзи Груп Медия) – Алеко Филипов, по-познат като Мънки, пусна на музикалния пазар нов проект.

Той е иновативен и уникален сам по себе си, защото представлява компилация и нов прочит на три емблематични ретро парчета. Песните, които Мънки пресътворява по свой собствен начин, са „Василица“ на Софи Маринова, „Сълзи“ на Джони Илиев и „Ти ужасно закъсня“ на Георги Станчев.

Това са три наистина емблематични за българската музика песни, които са много различни в жанрово естество, но чувството на тъга ги обединява. Благодарение на Мънки и екипа му тези парчета днес зазвучават в по-нов аранжимент и са по-модерни отвсякога. Освен това те вече имат и свой видеклип, който беше официално представен във втория Ютуб канал на “FGM”- StudioTo.

С компилацията Мънки и екипа му искат да покажат уважението си към таланта и творчеството на велики български изпълнители от ранга на Софи Маринова, Георги Станчев и Джони Илиев.

Мънки споделя, че най-щастлив го прави именно фактът, че е успял да изпълни любимата си българска песен – „Ти ужасно закъсня“ и по този начин да покаже почитта си към Георги Станчев, който е не само негов идол, но и на още много българи, млади и стари. Проектът на звездата на “FGM” вече набра популярност и се харесва изключително много на феновете.