Най-горещата участничка в Miss Playmate 2020 Биляна Иванова: Искам мъж, който да ме разбира

0
2905

Сексапилната Биляна Иванова е една от фаворитките за спечелване на конкурса „Miss Playmate 2020“. Брюнетката е родом от град Ловеч, но никога не е живяла там. С перфектните си мерки и прекрасната си усмивка Биляна вече покори голяма част от зрителите и продължава напред към победата. Многото ѝ положителни качества, позитивната ѝ нагласа към живота и огромният хъс за победа я отличават от останалите участнички и я правят единствена и неповторима. Тя е само на 25 години и не се спира пред нищо!

– Здравей, Биляна. Как си? В кое кътче на България те сварвам?
– Здравейте. Добре съм, благодаря. В момента се намирам в София.

– Успя ли да си починеш това лято и ако да, къде?
– Да, имах достатъчно време да си почина. Не се чувствам уморена, а по-скоро заредена с енергия за нови предизвикателства. Голяма част от лятото го прекарах със семейството си, а преди няколко дни се върнах от морето, където си изкарах прекрасно с приятели.

– Позната си на аудиторията като една от претендентките в конкурса “Мис Плеймейт”. Сама ли се записа за конкурса?
– Сама се записах за конкурса, разбира се. Смятам, че такива решения трябва да се взимат самостоятелно и отговорно. Радвам се, че семейството и приятелите ми ме подкрепят и мотивират. Според мен записването за този конкурс е сериозно предизвикателство за всяка участничка заради комплексните качества, които трябва да притежава.

– Какво имаш ти, което другите нямат? И защо ТИ, а не друга?

– Едно от най-ценните качества, които притежавам, е самоиронията. Смятам, че истинските дами обичат хумора. В днешния свят на проблеми, забързаност и стрес шегите са необходими, за да избягаш от злободневните проблеми. Аз смятам, че всяка дама има силни качества и вярвам в силата на различните характери. Това създава предпоставка именно конкурс като „Мис Плеймейт“ да е толкова интересен за публиката.

– Напоследък се спекулираше с изтекло скандално клипче, разпространяващо се във Фейсбук групи … Как ще коментираш?
– За клип не знам. Това, което със сигурност знам, е, че обичам да се забавлявам, да се шегувам и да пътувам. Мога да ви покажа много клипове с места, на които съм била и всяко носи емоцията си!

– Обвързана ли си, или сърцето ти е свободно?
– Наясно сте, че всяка красива жена има обожатели. Една хубава жена никога не е сама. Аз се чувствам много обичана и това е прекрасно. Щастлива съм, а това е най-хубавото, което може да ми се случи.

– Едно твое изказване във визитката ти за “Плейбой” предизвика скандал … Става въпрос за фонтаните на НДК и това, че си правила секс там … Коментирай това, моля те.
– Това на НДК никога не ми е било фетиш. Изпълнила съм фантазиите, които съм имала, с любимия си човек … Няма какво друго да допълня.

– Какво трябва да притежава един мъж, за да може да те спечели?
– Искам мъж, който да ме разбира. Толкова много ли искам? За себе си бих казала следното: колкото и банално да звучи, с времето разбираш, че най-важното е отношението. Е, да, признавам, че няма да върна от вратата Дуейн Джонсън … Но наистина мъжът трябва да ме разсмива, да ми показва, че съм специална, да бъде силен, но и слаб на моменти, да уважава близките ми, да цени мен самата. Не на последно място, той трябва да ме обича, разбира се, но не по онзи натрапчив начин.

– Колко струва това да бъдеш Биляна? Колко харчиш за поддръжка и шопинг?
– Поддръжката и шопингът, които са необходими на една жена, за да изглежда добре, струват скъпо!

– Притесняваш ли се от това, че COVID-19 може да провали конкурса “Мис Плеймейт”?
– Притеснявам се единствено за близките си хора. Вярвам, че най-важното е да не се страхуваме и да се предпазваме максимално добре. Не мисля, че вирусът може да засегне конкурса.

Ако желаете да подкрепите Биляна Иванова в надпреварата за конкурса ,,Мис Плеймейт 2020”,може да гласувате тук!