PR Наско Лазаров избухна: „Журналист се опита да ме изнудва по мутренски.“

 „При отказ получих непроверени написани измислици-премислици по мой адрес.“

Особено ми е приятно да Ви приветствам от старата столица на България Велико Търново – Интерхотел и официално заявя (макар да ме познавате до болка, тук откривам международна изложба на папагали от 3 континента ) моето становище относно статуса ми на крадец, джендър, измамник  и т.н.
В дните от Страстната седмица собственикът на светски и жълт сайт ми звънна и заплаши с думите:

“Помисли си и тук до няколко дни ти давам срок … иначе пускам статия против теб какъв  ПР си !”

Малко история:

Преди месец по повод служебните ми ангажименти с реномирания нощен клуб Biad premium club звъннах лично на собственика на сайта за оферта за публикуване на материали всяка седмица.
В течение на времето обаче, клиентът ми не взе решение да инвестира парите си във въпросния сайт, не стори за необходимо. Атаките на Димитров обаче не спряха.
Първо ме заплаши, че ако не му бъде преведена сумата от 500 лв. всеки месец (предложение което не бе потвърдено от клиента ми и в стила на мутренските години) заплаши, че ще пусне читателски сигнал за наличието на фалшив алкохол в клуба, който работи 30 години с доказали се и престижни международни компании.
Бях потресен как може да борави с тези методи за изкарване на прехраната си !? Бях потресен от начина на офериране !? Начин, който е наказуем от правозащитните органи на реда !?
Дълбоко в себе си спазвам ценностите да бъда човек, да не обиждам, да не крада, да помагам на човек в нужда, да не лъжа, да бъда най-положителния и усмихнат човек на Земята !!! И се чувставам повече от щастлив.
И това моите близки,приятели и партньори много добре го знаят ! Познават ме  що за човек съм !? Как ще открадна дрехи от Мола !? Как ще се моля на някой, за да ми даде дънки или тениска по милост !? Абсурдно !
Имам и мога да си позволя всичко! Имам и не страдам от дрехи и подаръци ! Не съм стигнал и до момент, в който да прося и да се превърна в клошар !
Работя 24 часа в денонощието и обожавам работата си, клиентите, приятелите и най-вече родителите ми! Пътувам всеки месец зад граница и това да се чувставаш “ Гражданин на Света” няма нищо по хубаво !!!
През живота си не съм и няма да открадна дори троха хляб … Не е тайна в София, че хонорарите и възнагражденията ми са едни от най-високите ! Не е тайна, че сред клиентите ми са едни от най-престижните и лъскавите, един истински повод за завист!
Относно нападките, обидите и жълтия безплатен ПР по повод отказа ми да платя “зона комфорт” от днес се захващат моите адвокати, както и Прокуратурата !!!
❤️Това е от мен!
Пожелавам комфортни,светли и благословени дни и празници !
Не забравяйте да целунете и прегърнете близките си !!!
Обичам ви! И благодаря на всички,че са близко до мен !!!
Истината и силата на положителните мисли и заряди са дълбоко в мен !!!“ – сподели пред „Green-news.bg“