Невиждан интерес към кастинга за конкурса Queen of Sofia

0
1025

Само след броени часове, на 12 март ще се проведе кастингът за тазгодишното издание на конкурса „Queen of Sofia“. Надпреварата за кралица на столицата ще е много оспорвана заради големия брой участнички и ще започне точно в 20.00 ч. в луксозния клуб „Eleven“ в сърцето на Студентски град.

Конкурсът се организира от прелестната Лейди България 2019 Ивана Славова. На кастинга на всяка една от претендентките ще бъде направена по една професионална снимка от известния фотограф на звездите Пейо Пеев, който е подготвил уникална професионална фотосесия за победителката.

Най-достойните момичета ще бъдат избрани още същата вечер. Те ще получат възможността да се явят на конкурса „Queen of Sofia 2020“, който ще се проведе на 19 март отново в клуб „Eleven“. Там най-красивата и най-достойната сред претендентките ще спечели титлата „Queen of Sofia“ и ще си тръгне с невероятни награди.

Уикенд в съседна Турция,ваучери за луксозния комплекс ,,Harmony Suites” в Слънчев бряг, професионална фотосесия от Пейо Пеев,както и ваучери за козметични процедури и козметика на световноизвестна марка.Това са само част от подаръците, които очакват победителката.

Организаторката на „Queen of Sofia 2020“ Ивана Славова споделя, че интересът към конкурса е голям и много момичета са се записали за кастинга. Само десет от тях обаче ще бъдат допуснати до самия конкурс, а от тях голямата награда ще спечели само една. Кои ще са избраните, това ще разберем съвсем скоро.