Нелина в опасна близост до коронавируса

0
1057

Преди броени часове певицата Нелина се завърна от поредното си екзотично пътешествие. Повече от 10 дни тя прекара в Малайзия, но моментът се оказа неподходящ за пътуване в Азия и гласовитата певица преживя истински шок и панически страх по време на пребиваването си там. 

Нашумелият смъртоносен коронавирус, тръгващ от Китай, доста поизплашил туристите в Малайзия. Нелина обикаляла забележителностите с маска на лицето, надявайки се да не пипне коварния вирус.

„Тук положението е страшно! Целият Китайски народ е болен, щъка навред, кашля, киха вредом край нас. Всички са с маски. Имало 53 смъртни случаи само вчера в Китай“, оплака се Нелина пред наш репортер ден преди да хване полета за България.

Нелина признава, че Малайзия ще остане завинаги в сърцето й със спиращите дъха пейзажи и дружелюбни хора. Но никога няма да забрави и страха, който я овладял покрай смъртоносния вирус, който вече се разпростира и в Европа. В България също има трима пациенти, които са под карантина и се наблюдават какви симптоми ще развият.

От нея научаваме, че летищата са взели мерки и измерват температурата на всеки пътник и при висока такава не го пускат да излети. Няколко човека от компанията на Нелина предпочели да не рискуват и останали в хотела. В самолета обаче почти всички пътници били китайци и не спирали да подсмърчат и кашлят, което допълнително притеснило българската група.

Нелина вече е в България и е доста по-спокойна. Започва ударно с участията си, като няма търпение да се срещне със своите фенове. Още на 1 февруари ще се срещне с почитателите си край Русе, където ще пее в известен комплекс.