На днешната дата преди 29 години се ражда Силвестър Матеев – Силвър, неудобното момче на родният шоубизнес.

На 1 май рожден ден празнува Силвестър Матеев, по-известен, като Силвър. Той е фронтомен, изпълнител, барабанист, кавалджия и уважаван бизнесмен.
Израснал e в семейство на музиканти, а сериозно започва да се занимава с музика, когато е на 9 години. Завършва Национално музикално училище “Любомир Пипков”, специалност “Кавал”. Излиза на една сцена с Теодосий Спасов, Иво Папазов – Ибряма, Хюсню Сенлендириджи.

Към днешната дата Силвър е ръководител на една от най-успешните и обичани музикални банди в България, а именно група “Фантазия”, също така и изпълнител с много хитове зад гърба си.

По повод личния празник на Силвър от музикалният лейбъл на изпълнителя, като подарък му подготвиха доста интересно видео, което разказва малка част музикалната му история през годините. То вероятно нямаше да бъде същото без Илия Георгиев, който е познат като “Гласът на Big Brother”.

Във видеото се появяват и екслузивни и невиждани досега снимки на Силвесър Матеев, който служат за доказателство, че талантливият музикант от малък е закърмен с музика.