Песента излезе преди няколко дни и е със заявка отново да стане хит. Този път момчето, което носи музиката в душата си заложи на по-бързите и танцувални ритми, като отново не изневери на стила си пеейки за „НЕЯ“.

Коя е „Тя“? Има ли такава в живота му или може би имаше?
Отговора на тези и други въпроси ще чуете в интервю пред нашия колега Илия Георгиев. Предаването експериментално ще излезе след броени дни в канала на Ax Dain и ще се казва „ВИЖ КОЙ ГОВОРИ…С ИЛИЯ ГЕОРГИЕВ“.

На въпроса ни защо избра точно Ax Dain за първи гост той отговори така: „С Алекс се познаваме близо една година вече и смея да твърдя,че станахме много добри приятели. Имам възможност да наблюдавам неговото творчество отблизо и виждам как прави всичко сам с много любов. От музиката и текста до аранжимента, видеото и обработката до цялостната реализация на неговите клипове,всичко това го прави сам!Такъв човек може да се опише само с една дума ТАЛАНТ. И да се върна на въпроса ви, защо точно той ще първият ми гост? Защото такива таланти заслужават повече внимание и аз съм готов да им го дам!Техните почитатели да научат повече за тях и тяхното творчество. Сами виждате, че в България било то в телевизия, радио или печатно издание, залагат на едни и същи лица, едни и същи герои, които скачат от телевизия в телевизия, от предаване в предаване. Не знам за вас но на мен това ви омраза и именно заради това не гледам повече от една година телевизия. Същото се отнася и за клубове и дискотеки имат си 5/10 имена и ги въртят през ден,два. Някой ще кажат залагат на сигурното на печалбата но оборота, а други на рейтинга. Е, да…ама не. Трябва да се даде поле за изява на младите. талантливите и можещите, а вярвайте ми у нас има достатъчно и Ax Dain е един от тях“.